Stichting O.J.C. Knor is een jongerencentrum in het dorp Meterik in de provincie Limburg, Nederland. Het is een non-profit organisatie die een veilige en sociale ruimte biedt voor jongeren om samen te komen en deel te nemen aan activiteiten zoals muziek, sport en spel. De afkorting "O.J.C." staat voor "Open Jongeren Centrum". Het centrum wordt gerund door vrijwilligers en wordt gefinancierd door donaties en steun van de lokale gemeenschap.

Image 1

Het jongerencentrum biedt jongeren de kans om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe interesses te ontdekken en zich te vermaken met leeftijdsgenoten. Het is een veilige en inclusieve plek waar jongeren zichzelf kunnen zijn en kunnen genieten van verschillende activiteiten. Het centrum heeft als doel om jongeren te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en hen te helpen bij het opbouwen van sterke relaties met hun gemeenschap.

Image 2

Door het bieden van een positieve en gezonde omgeving voor jongeren, draagt Stichting O.J.C. Knor bij aan de bevordering van de algemene gezondheid en welzijn van jongeren in de regio. Het centrum is een belangrijk onderdeel van de lokale gemeenschap en draagt bij aan de sociale cohesie en het welzijn van jongeren in de omgeving.

Image 3